مقاله کشاورزی با عنوان آئين كار نگهداري درسردخانه (ازمرحله برداشت تا نگهداري) در فرمت ورد در 11 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: پيش گفتار مقدمه ميوه ها و سبزيها - زردآلو- آئين كار نگهداري درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداري) هدف ودامنه كاربرد مراجع اامي1 اصطلاحات وتعاريف نرمي سنج2 آنتوسيانين ها دمه نسبي آمادگاه درجه روز شرايط برداشت محصول رنگ پوست ميوه بافت ميوه سردكردن پس ازبرداشت ترابري جداكردن وبسته بندي ميوه زردآلو نگهداري درسردخانه .