مقاله کشاورزی با عنوان آئين كار نگهداري درسردخانه (ازمرحله برداشت تا نگهداري) در فرمت ورد در 11 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: پيش گفتار مقدمه ميوه ها و سبزيها - زردآلو- آئين كار نگهداري درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداري) هدف ودامنه كاربرد مراجع اامي1 اصطلاحات وتعاريف نرمي سنج2 آنتوسيانين ها دمه نسبي آمادگاه درجه روز شرايط برداشت محصول رنگ پوست ميوه بافت ميوه سردكردن پس ازبرداشت ترابري جداكردن وبسته بندي ميوه زردآلو نگهداري درسردخانه .




دانلودستان برداشت ,نگهداري ,ميوه ,نگهداری ,درسردخانه ,ازمرحله ,نگهداري درسردخانه ,برداشت تا ,تا نگهداری ,كار نگهداري ,درسردخانه ازمرحله ,درسردخانه ازمرحله برداشت ,نگهداري درسردخانه ازمرحلهمنبع

لایه جی آی اس مشهد (Gis Mashhad)

تاکتیک های سیسلی شونینگن ،Tactic Toolbox Scheveningen

پاورپوینت معرفی استان کرمان و شهرهای آن

پاورپوینت برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

پاورپوینت “ انگیزه های شروع سوء مصرف مواد ”

مدیریت دانش

دانلود نقشه اتوکدی شهرستان میاندوآب (آذربایجان غربی)

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ماتیس harveykvvjp015 casa فرانیوز janokherad.rozblog.com googick همه چی موجوده jacquelinemzkg25 Netz برش آلومینیوم باکیفیت و ارزان emohtava bia2filmonline